Σάλος με τη νέα πτώση του Facebook – Στον πάτο οι μετοχές

Σάλος με τη νέα πτώση του Facebook – Στον πάτο οι μετοχές

Για μια ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό, χθες το βράδυ αρκετοί χρήστες του Facebook σε διάφορα μέρη του κόσμου δεν είχαν για λίγη ώρα πρόσβαση στο δίκτυο.

Το τεχνικό πρόβλημα λύθηκε μετά από περίπου 40 λεπτά.

Ηταν η δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς και το BBC, που το Facebook «έπεσε». Μαζί του έπεσαν γύρω στο 4% και οι μετοχές του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς ανησυχίες άρχισαν να ζώνουν τους επενδυτές μετά τα απανωτά προβλήματα.

Οι χρήστες έβλεπαν στην οθόνη τους το μήνυμα «Συγγνώμη, κάτι πήγε λάθος. Εργαζόμαστε πάνω στο πρόβλημα και θα το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό».

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί την περασμένη Πάμπτη και τότε το Facebook είχε παραδεχθεί ότι τα τεχνικά προβλήματα προκλήθηκαν κατά λάθος από τους ίδιους τους μηχανικούς του, καθώς προσπαθούσαν να επιλύσουν κάποια ζητρήματα. Πιθανώς κάτι τέτοιο συνέβη και χθες - αν και αυτό μάλλον δεν παρηγορεί τους πολυπληθείς χρήστες του και μετόχους του.

Το Facebook έχει πλέον 1,5 δισεκατομμύρια χρήστες και συνεχίζει να επεκτείνεται. Ορισμένοι μάλιστα κατέφυγαν στο Twitter για να πουν τον πόνο τους και να κάνουν πλάκα με τα προβλήματα του Facebook.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE