Ιωάννινα: Διάσωση τραυματισμένης αλλοδαπής στο Φαράγγι του Βίκου

Ιωάννινα: Διάσωση τραυματισμένης αλλοδαπής στο Φαράγγι του Βίκου

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά μιας αλλοδαπής γυναίκας σε ασφαλές σημείο στο φαράγγι του Βίκου, κοντά στην Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου Ιωαννίνων, ύστερα από τον τραυματισμό της. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Οι πυροσβέστες, παρά τις δύσκολες συνθήκες προσέγγισαν την τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφέραν με ασφάλεια σε σημείο όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε διερευνώνται από τις αρχές.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE