Απαγορεύεται κατοχή εντύπων ή κινητών από αντιπροσώπους υποψηφίων στις Εκλογές

Απαγορεύεται κατοχή εντύπων ή κινητών από αντιπροσώπους υποψηφίων στις Εκλογές

Σύμφωνα με την κείμενη εκλογική νομοθεσία, κατά τη διάρκεια της διαλογής και της καταμέτρησης των ψήφων δεν επιτρέπεται η κατοχή ή η χρήση από τους επί της διαλογής αντιπροσώπων των συνδυασμών / υποψηφίων οποιωνδήποτε ψηφοδελτίων ή εντύπων καταγραφής των αποτελεσμάτων ή ειδών γραφικής ύλης ή η χρήση κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με το Γενικό Έφορο Εκλογών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εφόρου, οι αντιπρόσωποι θα είναι απλοί παρατηρητές της όλης διαδικασίας, η οποία θα επιτελεστεί αποκλειστικά και μόνο από τους υπαλλήλους που στελεχώνουν το εκλογικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι ο προεδρεύων υπάλληλος έχει εξουσία να απομακρύνει από το εκλογικό κέντρο οποιονδήποτε αντιπρόσωπο συνδυασμού / υποψηφίου που παραβαίνει τις πρόνοιες της εκλογικής νομοθεσίας, χωρίς προειδοποίηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE