Υπηρεσία Καταναλωτών: Προχώρησε σε ανάκληση προϊόντων από τον ιστότοπο TEMU

Υπηρεσία Καταναλωτών: Προχώρησε σε ανάκληση προϊόντων από τον ιστότοπο TEMU

Κατάλογος παιχνιδιών που πωλούνται στο διαδικτυακό ιστοτόπο αγορών TEMU αλλά έχουν ανακληθεί έχει αναρτηθεί στον εν λόγω ιστότοπο, σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.

Ως αρμόδια αρχή στην Κύπρο για τη λειτουργία και διαχείριση του Ευρωπαϊκού Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα και έχοντας ως στόχο την προώθηση της ασφάλειας κυρίως των παιδιών, η Υπηρεσία πληροφορεί τους καταναλωτές ότι στον διαδικτυακό ιστότοπο αγορών TEMU έχει αναρτηθεί μια λίστα παιχνιδιών που πωλούνται στον εν λόγω ιστότοπο και έχουν ανακληθεί, για τα οποία, ωστόσο, το Temu δεν διαθέτει λίστα επαφών όλων των καταναλωτών που τα έχουν αγοράσει και, ως εκ τούτου, δεν θα καταστεί δυνατή η απευθείας ενημέρωσή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα επικίνδυνα προϊόντα και για τους λόγους ανάκλησής τους στην ιστοσελίδα του TEMU στις «Ειδοποιήσεις για την ασφάλεια προϊόντων».

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτά τα προϊόντα από το TEMU να σταματήσουν άμεσα να τα χρησιμοποιούν και να ενημερωθούν μέσα από τον παραπάνω σύνδεσμο αναφορικά με την πολιτική του TEMU για τα ανακληθέντα προϊόντα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE