Φωτιά στη Γεράσα: Πενταήμερη κράτηση για τον 34χρονο ύποπτο συλληφθέντα

Φωτιά στη Γεράσα: Πενταήμερη κράτηση για τον 34χρονο ύποπτο συλληφθέντα

Διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη φωτιά που ξέσπασε χθες παρά τις κοινότητες Αψιού – Γεράσας, καίγοντας τρία εκτάρια άγριας βλάστησης, δέντρα και θάμνους.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί στη βάση μαρτυρίας ότι εκτελούσε εργασίες περίφραξης παρά το λυόμενο υποστατικό που διατηρεί, λίγα μέτρα από το επίκεντρο της φωτιάς, ενώ εξετάζεται κατά πόσο σχετίζεται με αποτσίγαρο που εντοπίστηκε στη σκηνή.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται εμπλοκή και έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ωστόσο το δικαστήριο έκρινε δικαιολογημένο το αίτημα των αστυνομικών ανακριτών για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του για περίοδο πέντε ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE