Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον φίλο του γιατί του είπε να πληρώσει το λογαριασμό

Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον φίλο του γιατί του είπε να πληρώσει το λογαριασμό

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου με έναν κτηνοτρόφο περίπου 35 ετών να τραυματίζεται από μαχαίρι.

Όλα έγιναν σε μπαρ της περιοχής, όπου δράστης και θύμα διασκέδαζαν στην ίδια παρέα.

Μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ η παρέα αποφάσισε να το… διαλύσει και τότε ο δράστης πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό.

Όμως οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν είχαν να του δώσουν ρέστα από το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ με το οποίο πήγε να πληρώσει και εκείνος απάντησε πως θα περάσει κάποια άλλη στιγμή να πληρώσει.

Ο κτηνοτρόφος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρενέβη και είπε στον φίλο του να πληρώσει καθώς θα ήταν ντροπή να αφήσουν απλήρωτο λογαριασμό, κάτι που φαίνεται πως πήρε βαρέως ο δεύτερος και έβγαλε μαχαίρι.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ο δράστης προσπάθησε να χτυπήσει στην κοιλιά τον κτηνοτρόφο, ωστόσο το θύμα για καλή του τύχη αντιλήφθηκε την κίνηση του… φίλου του και πρόλαβε και έβαλε μπροστά στο σώμα του τα χέρια του, όπου και τραυματίστηκε τελικά.

Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE