Φωτιά στην Επαρχία Λευκωσίας έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Φωτιά στην Επαρχία Λευκωσίας έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά στην κοινότητα Γούρρι εκδηλώθηκε σήμερα Δευτέρα 03/06/2024 και ώρα 13:54.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Δασών, Γιώργο Κωνσταντίνου, η πυρκαγιά στην περιοχή είναι ανεξέλεγκτη και ήδη ρίχτηκε στη μάχη το αεροσκάφος του Τμήματος και ετοιμάζονται και τα υπόλοιπα εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πυρκαγιά στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε χώρο επιχειρησιακής ευθύνης του Τμ. Δασών και η Πυροσβεστική υποστηρίζει την επιχείρηση κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.