Σύμφωνα με το BBC, όταν άνοιξαν το ασφαλισμένο κουτί, είπαν το βρήκαν γεμάτο με δεσμίδες κατεστραμμένων -από το νερό- χαρτονομισμάτων των 100 δολαρίων, συνολικής αξίας περίπου 100.000 δολαρίων.
Σύμφωνα με τους ίδιους, η Αστυνομία τους ενημέρωσε πως το εύρημά τους δεν συνδεόταν με κάποιο έγκλημα και πως μπορούσαν να κρατήσουν τα χρήματα.
«Έχουμε βρει πολλά χρηματοκιβώτια στο παρελθόν» δήλωσε ο Κέιν και πρόσθεσε: «Όταν τα είδα, σκέφτηκα αυτό δεν είναι δυνατόν. Ήταν μεγάλες στίβες και ήταν μούσκεμα, σχεδόν κατεστραμμένα«. «Δεν υπήρχαν ταυτότητες, ούτε τρόπος να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, οπότε η αστυνομία απλώς μας είπε "Συγχαρητήρια!"» είπε από την πλευρά της η Αγκοστίνι.
Το ζευγάρι ξεκίνησε το ψάρεμα με μαγνήτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Είπαν ότι στο παρελθόν έχουν βρει χειροβομβίδες της εποχής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπλα του δέκατου ένατου αιώνα και μια μοτοσικλέτα πλήρους μεγέθους.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα