Χειροπέδες σε 21 παράνομους μετανάστες - Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες επιστροφής τους

Χειροπέδες σε 21 παράνομους μετανάστες - Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες επιστροφής τους

Παγκύπρια επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας, για πάταξη της παράνομης μετανάστευσης στην Κύπρο, διενήργησαν σήμερα η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ) Αρχηγείου, σε συνεργασία με τα επαρχιακά κλιμάκια της ΥΑ&Μ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκαν έρευνες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 21 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι 21 συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι διαδικασίες για επιστροφή τους, στις χώρες καταγωγής τους, θα αρχίσουν άμεσα.

Οι δράσεις της Αστυνομίας και της ΥΑ&Μ, για πάταξη του φαινομένου της παράνομης και παράτυπης μετανάστευσης συνεχίζονται καθημερινά.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE