Μύκονος: Άγριο επεισόδιο σε ψαροταβέρνα - Εστιάτορας ξυλοκοπήθηκε από τον συνέταιρό του

Μύκονος: Άγριο επεισόδιο σε ψαροταβέρνα - Εστιάτορας ξυλοκοπήθηκε από τον συνέταιρό του

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με θύμα έναν εστιάτορα στη Μύκονο που είναι συνιδιοκτήτης γνωστής ψαροταβέρνας στο νησί.

Δράστης του ξυλοδαρμού του εστιάτορα φέρεται να είναι ο συνέταιρός του με τον οποίο διαπληκτίστηκαν σε σημείο να έρθουν στα χέρια.

Αιτία ήταν ένα χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του εστιάτορα και μιας υπαλλήλου στην ψαροταβέρνα η οποία έχει προσληφθεί από τον συνέταιρό του. Ως αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν η υπάλληλος να βιώσει έντονο στρες και να μεταφερθεί στο Κεντρο Υγειας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο συνέταιρος του εστιάτορα που την είχε προσλάβει, επισκέφτηκε το μαγαζί για να ζητήσει τον λόγο από τον συνέταιρό του. Οι δύο άντρες μετά από έντονη λογομαχία, πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε συμπλοκή με την συμμετοχή κι άλλων προσώπων που συνόδευαν τον θιγόμενο επιχειρηματία.

Το θύμα υποστηρίζει ότι δέχθηκε γροθιές από τους ανθρώπους του συνεταίρου του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE