Anitta: Έγραψα το τελευταίο μου άλμπουμ ενώ ήμουν για μήνες στο νοσοκομείο, νομίζοντας ότι θα πεθάνω

Anitta: Έγραψα το τελευταίο μου άλμπουμ ενώ ήμουν για μήνες στο νοσοκομείο, νομίζοντας ότι θα πεθάνω

H Anitta αποκάλυψε πως έγραψε το τελευταίο της άλμπουμ, ενώ βρισκόταν για μήνες στο νοσοκομείο, νομίζοντας πως θα πεθάνει.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Today's Citi Concert Series» και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Όπως είπε, το 2022 νοσηλεύτηκε για μήνες, καθώς πάλευε με μια άγνωστη ασθένεια που τελικά υποχώρησε. Καθ' όλο αυτό το διάστημα, ήταν ανίκανη να περπατήσει, ενώ παραδέχτηκε ότι νόμιζε ότι «θα πέθαινε».

«Ήμουν πολύ άρρωστη και ήμουν τόσο άρρωστη σωματικά που δεν μπορούσα να δουλέψω —και δεν είχα σταματήσει να δουλεύω τόσα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE