Τραγικός θάνατος γυναίκας σε τροχαίο στο Πήλιο - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μαζί με το σκυλάκι της

Τραγικός θάνατος γυναίκας σε τροχαίο στο Πήλιο - Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μαζί με το σκυλάκι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Αυστρία, όταν απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, που άρπαξε φωτιά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο Νότιο Πήλιο.

Όλα συνέβησαν αργά χθες το βράδυ όταν η γυναίκα από την Αυστρία ,που ζούσε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα σε οικισμό του Νοτίου Πηλίου, είχε μεταβεί με το μεγάλο τζιπ που η ίδια οδηγούσε,στον Πλατανιά για να δει καποιους φίλους. Στην επιστροφή προς το σπίτι της όμως, αργά μετά τα μεσανυχτα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό βγήκε από το δρόμο και βρέθηκε μέσα σε χαντάκι.

Όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο είτε παρουσίασε διαρροή καυσίμου είτε λαδιών από την ανατροπή του και ξαφνικά λαμπάδιασε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη οδηγός να εγκλωβισθεί μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ οι εκρήξεις που έγιναν ήταν η αφορμή να σπεύσουν πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι για να σβήσουν τη φωτιά.

Τελικά όταν ολοκληρώθηκε το έργο της κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα της γυναίκας, όπως και το αγαπημένο της σκυλί που είχε την ίδια τύχη .

Προανάκριση διενεργούν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE