Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Σαφώς καλύτερη η κατάσταση» – Καθοδόν ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Σαφώς καλύτερη η κατάσταση» – Καθοδόν ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Υπάρχουν παρατεταγμένες δυνάμεις περιμετρικά της πυρκαγιάς στον Άγιο Συλά.

Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και η πυρκαγιά αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις.

Υπάρχει ενεργό το Νοτιοανατολικό μέτωπο και επίγειες δυνάμεις προσπαθούν με εγκαταστάσεις νερού να το αποκόψουν.

Στην εν λόγω περιοχή προστατεύθηκαν κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς υποστατικά.

Στο προωθημένο κέντρο ελέγχου κατευθύνεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριος Χαρτσιώτης.

Σύμφωνα ενημέρωση στις 19:36, η κατάσταση στην πυρκαγιά είναι σαφώς καλύτερη από πριν και η Πυροσβεστική προχωρεί προς την πλήρη οριοθέτηση.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας, Παναγιώτης Λιασίδης, ανέφερε ότι γύρω στις 14:00 η Πολιτική Άμυνα ανταποκρίθηκε με 18 μέλη της και 6 οχήματα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ανέφερε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκενώθηκαν κάποιες μάντρες κοντά στη βιομηχανική περιοχή και επίσης πολύ μικρός αριθμός οικιών κοντά στον φράκτη της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE