Έκλεισε δρόμος λόγω της πυρκαγιάς στη Λεμεσό - Δείτε σε ποιο σημείο

Έκλεισε δρόμος λόγω της πυρκαγιάς στη Λεμεσό - Δείτε σε ποιο σημείο

Κλειστό είναι γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής, τμήμα του δρόμου Λεμεσού-Τροόδους, από τα Πολεμίδια μέχρι την Παλώδια, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στη Λεμεσό και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την κατάσβεση της.

Συγκεκριμένα, κλειστό είναι το τμήμα του δρόμου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή μεταξύ των λεωφόρων Γιάννου Κρανιδιώτη και Αγίας Αναστασίας, στα Πολεμίδια, μέχρι και την Παλώδια.

Ως εναλλακτικό δρομολόγιο, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Τρόοδος και προς Λεμεσό, καλούνται να χρησιμοποιούν τον δρόμο Αγίας Φύλας – Παλώδιας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας.

ΝΕΟΤΕΡΟ (20:01): Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Λεμεσού-Τροόδους

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου Λεμεσού-Τροόδους, από Πολεμίδια μέχρι Παλώδια, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά, λόγω της πυρκαγιάς στη Λεμεσό και των προσπαθειών για την κατάσβεση της.

Το τμήμα το δρόμου έκλεισε γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν μέσω του δρόμου Αγίας Φύλας-Παλώδιας. Ο δρόμος έχει πλέον ανοίξει και δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής σε παραλία στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE