Αδιανόητη επίθεση 39χρονου στην 33χρονη σύντροφό του στην Ιταλία - Την έσπρωξε από οδογέφυρα σε κενό 15 μέτρων

Αδιανόητη επίθεση 39χρονου στην 33χρονη σύντροφό του στην Ιταλία - Την έσπρωξε από οδογέφυρα σε κενό 15 μέτρων

Η 33χρονη Τζιάντα Τζανόλα αποτελεί ακόμη μία περίπτωση θύματος βίας από τον σύντροφό της στην Ιταλία.

Οι εισαγγελείς της Μπρέσια, όπως γράφει ο Τύπος, είναι πεπεισμένοι ότι ο σύντροφός της, Αντρέα Φαβάρο, 39 ετών, την έσπρωξε χθες το πρωί από οδογέφυρα σε κενό δεκαπέντε μέτρων. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από δευτερόλεπτα, όταν οδηγός φορτηγού δεν μπόρεσε να την αποφύγει και την παρέσυρε τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Αρχικά ο Φαβάρο προσπάθησε να πείσει τους εισαγγελείς ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, δείχνοντας και μηνύματα που είχε στείλει στο θύμα με το κινητό για να μάθει δήθεν πού βρισκόταν.

Οι έρευνες των καραμπινιέρων, όμως, εξακρίβωσαν ότι επρόκειτο για άνδρα που ασκούσε τεράστιο έλεγχο και περιόριζε τη σύντροφό του, η οποία του είχε ανακοινώσει ότι είχε αποφασίσει να τον χωρίσει.

Η Τζιάντα ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών ετών και είχε μόλις αρχίσει να εργάζεται σε πρατήριο βενζίνης, κάτι που είχε αυξήσει ακόμη περισσότερο την επιθετικότητα του δράστη. Ο 39χρονος, ο οποίος έπεσε σε σειρά αντιφάσεων, κατηγορείται για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE