Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.


Την ίδια ώρα επικρατεί μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στους υπαλλήλους στο λιμάνι και στη μαρίνα, οι οποίοι έλαβαν κουτσουρεμένους μισθούς κατά περίπου 300 ευρώ.
Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο εργασίας βρήκε μία φόρμουλα για το εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων, οι οποίοι μεταφέρονται στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας-Αμμοχώστου, αυτό δεν ικανοποιεί το προσωπικό, το οποίο εκφράζει ανησυχίες, για το μέλλον του.
Πάντως, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου μεταφορών ότι οι εργασίες στο λιμάνι συνεχίζονται κανονικά, οι υπάλληλοι, δηλώνουν το αντίθετο.
Το απόγευμα στις 4.00 συνεδριάζει η Επιτροπή Ανάπτυξης Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών Αλέξη Βαφεάδη, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι επιλογές που έχει ενώπιον της, η κυβέρνηση. Οι φορείς της Λάρνακας και ο Δήμος, θα ζητήσουν την ανάθεση με τους φορείς της πόλεις να ζητούν τον διαχωρισμό του έργου.
ΕΓ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




