ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 33χρονη στην Ελλάδα - Βρέθηκε δεμένη και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

 Εφιάλτης για 33χρονη στην Ελλάδα - Βρέθηκε δεμένη και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα (27/5) στην Ομόνοια, καθώς μία 33χρονη εντοπίστηκε δεμένη χειροπόδαρα, βαριά κακοποιημένη και με ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ενώ έκαναν περιπολία στην οδό Ξούθου, άκουσαν περίπου στις 21:00 το βράδυ τις κραυγές της γυναίκας από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Ο δράστης είχε συλληφθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη συμβολή Ξούθου και Σωκράτους

Μάλιστα όταν έφτασαν στο σημείο ανέβηκαν στον πρώτο όροφο από όπου προέρχονταν οι κραυγές της γυναίκας, όπου χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα καθώς ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Το χρονικό της φρίκης
Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν, καθώς είδαν την 33χρονη γυμνή πάνω σε ένα κρεββάτι δεμένη χειροπόδαρα, άσχημα χτυπημένη και ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό.

Αφού την έλυσαν η 33χρονη, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να τους περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια ενός 27χρονου.

Όπως είπε στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. γνώρισε τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια, όπου αφού την ξυλοκόπησε την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις, συνεχίζοντας να τη χτυπά.

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις και δεν θυμάται τίποτα άλλο, μέχρι που ξύπνησε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και την εντόπισαν οι αστυνομικοί δίνοντας τέλος στο μαρτύριό της.

Οι αστυνομικοί παρείχαν στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία».

Ο δράστης είχε συλληφθεί νωρίτερα
Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη κρατούμενος στο Α.Τ. Ομονοίας για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε συλληφθεί στη συμβολή Ξούθου και Σωκράτους σε τυπικό έλεγχο καθώς στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι 23 εκατοστών, το οποίο έφερε κηλίδες αίματος.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη γυναίκα στο Α.Τ. Ομονοίας, η οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον 27χρονο Παλαιστίνιο.

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή στον ανακριτή, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί όπλων».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top