Μονή Αββακούμ: Θα κινηθούν νομικά οι δικηγόροι των μοναχών; - «Έχει τον λόγο τώρα η δικαιοσύνη»

Μονή Αββακούμ: Θα κινηθούν νομικά οι δικηγόροι των μοναχών; - «Έχει τον λόγο τώρα η δικαιοσύνη»

Για την δημοσίευση ροζ φωτογραφιών των μοναχών της Μονής Αββακούμ, από ελληνική εφημερίδα, μίλησε ο ένας εκ των δικηγόρων τους, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο κ. Βαβούσκος απάντησε στο ερώτημα αν θα κινηθούν νομικά.

«Δυστυχώς αυτό που ζήσαμε μετά τις 5 Μαρτίου, όπου δήθεν στοιχεία παρουσιάστηκαν προκειμένου να θεμελιωθούνε ευθύνες και ενοχές των μελών της αδελφότητας για ηθικές και οικονομικής φύσεως θέματα, το είδαμε χθες ευτυχώς για πολύ λίγο χρόνο να εμφανίζεται στο προσκήνιο αλλά ήταν ένα τόσο νοσηρό σκηνικό, γεμάτο χυδαιότητα. Ευτυχώς επειδή επελήφθη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχει τον λόγο τώρα η δικαιοσύνη και θα διερευνήσει όλες τις περιπτώσεις όσων δημοσίευσαν και αναδημοσίευσαν αυτά τα δήθεν ανυπόστατα στοιχεία. Εκεί που υπάρχουν ευθύνες, θα αποδοθούν», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE