Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές
Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.
Η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα και αναμένεται να συζητηθεί, μεταξύ άλλων και η εισήγηση του Δημάρχου και του Εβέ Λάρνακας, για διαχωρισμό των δύο αναπτύξεων.
Παράλληλα στις 09:30 το πρωί, σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, παρουσία του Αρμόδιου Υπουργού, όπου θα τεθούν οι εξελίξεις όσον αφορά την ανάπτυξη του λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, μετά τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holding
Μεταξύ άλλων, κλήθηκαν να παραστούν ο Γενικός Ελεγκτής και εκπρόσωποι της εταιρείας Kition Ocean Holdings.
Στο μεταξύ, με επιστολή του, το Τμήμα Εργασιακών σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, καλεί την εταιρεία Kition, να ανταποκριθεί αμέσως στις υποχρεώσεις της" και να συμμορφωθεί πλήρως με τις πρόνοιες της νομοθεσίας σχετικά με εργασιακά θέμα.
Σε ό,τι αφορά δημόσιες αναφορές για δήθεν νομικό κώλυμα σχετικά με τη διασφάλιση των εργαζομένων, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί μεταξύ της Κυβέρνησης και των εκπροσώπων των εργαζομένων, τονίζει ότι αυτές δεν ευσταθούν.
Το Υπουργείο Εργασίας, σημειώνει ακόμη ότι οι διαδικασίες υλοποίησης της συμφωνίας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και τα δικαιώματα των εργαζομένων θα διασφαλιστούν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις