Ανήλικος έπιασε τιμόνι και έκανε… ράλι - Στην Αστυνομία ο κηδεμόνας του

Ανήλικος έπιασε τιμόνι και έκανε… ράλι - Στην Αστυνομία ο κηδεμόνας του

Ανήλικος ηλικίας 16 ετών εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα με υπερβολική ταχύτητα στην Πάφο το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 20:10 μέλη της ομάδας "Ζ" της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν ελέγχους στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, ανέκοψαν πρόσωπο το οποίο οδηγούσε με ταχύτητα 92 χιλιόμετρα αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 16χρονο, ο οποίος λόγω και της ηλικίας του δεν είχε άδεια οδηγού και ασφάλεια.

Ακολούθως ενημερώθηκε ο κηδεμόνας του ανήλικου και ιδιοκτήτης του οχήματος και σήμερα θα κληθούν στην Αστυνομία Πάφου για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE