ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Αρμεύτης: «Να ξαναγίνει η Λεμεσός προσιτή για όλους τους δημότες»

Γιάννης Αρμεύτης: «Να ξαναγίνει η Λεμεσός προσιτή για όλους τους δημότες»

Στόχος μου είναι «να ξαναγίνει η Λεμεσός μια προσιτή πόλη για όλους τους δημότες της», ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της Λεμεσού Γιάννης Αρμεύτης, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη μέρα των εκλογών «πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, γιατί η επιτυχία προϋποθέτει συνεργασία και διάλογο προϋποθέτει συνεργασία, συναίνεση, μετριοπάθεια, αξιοποίηση όλων των δυνάμεων».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά την τελική προεκλογική του συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία του ΤΕΠΑΚ, στην παρουσία των αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, ο κ. Αρμεύτης αναφέρθηκε στο σχέδιο που συνδιαμορφώθηκε μέσα από διάλογο με την κοινωνία, και το οποίο βασίζεται σε 10 πυλώνες και 150 προτάσεις για «μια Λεμεσό περήφανη, πρωτοπόρα, πρωταγωνίστρια».

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αρμεύτης παρέθεσε, επίσης, έντεκα έργα πνοής που έχουν την προοπτική να αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά των δημοτών, μεταξύ αυτών η δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου Λεμεσού, η δημιουργία Γραμμικού Πάρκου και ενός νέου μόλου στην Ακταία οδό, η δημιουργία τριών πράσινων διαδρομών, ο σχεδιασμός και κατασκευή του βόρειου παρακαμπτήριου σε τρεις φάσεις και η κατασκευή του παρακαμπτήριου του ιστορικού κέντρου Αγίας Φύλας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ, το οποίο ανέφερε ότι ο χειρισμός της Κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας αποτελεί «βάναυση πρόκληση για την κοινωνία», έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top