Υπουργείο Εξωτερικών: Ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός στη Ράφα

Υπουργείο Εξωτερικών: Ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός στη Ράφα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου καταδίκασε έντονα τις πρόσφατες επιθέσεις στη Ράφα. Σε ανάρτηση στο “X”, το Υπουργείο εκφράζει την ανησυχία του για τη συνεχιζόμενη βία και ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός.

«Η Κύπρος καταδικάζει έντονα τις πρόσφατες επιθέσεις που προκαλούν καταστροφή και τον θάνατο τόσων πολλών αμάχων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, στη Ράφα», αναφέρει το Υπουργείο.

«Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για άμεση κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση όλων των ομήρων. Το Διεθνές Δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου, πρέπει να γίνεται σεβαστό σε όλες τις περιπτώσεις», αναφέρει το Υπουργείο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE