Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο: Χτύπησε την σύντροφό του στις διακοπές τους

Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο: Χτύπησε την σύντροφό του στις διακοπές τους

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου εξαιτίας ενός καυγά ανάμεσα σε τουρίστες που απολάμβαναν τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ξεκίνησε έντονη λογομαχία ανάμεσα σε έναν 35χρονο Γερμανό και την 30χρονη σύντροφό του.

Μάλιστα, ο 35χρονος δεν δίστασε να ρίξει την σύντροφό του στο πάτωμα και να αρχίσει να την χτυπά στο πρόσωπο.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θορυβημένοι από το άγριο σκηνικό ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 35χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE