Ανήλικος άρπαξε πορτοφόλι από όχημα 58χρονου - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Ανήλικος άρπαξε πορτοφόλι από όχημα 58χρονου - Εντοπίστηκε και συνελήφθη

Στη σύλληψη 17χρονου, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στοιχεία εναντίον του 17χρονου προέκυψαν, όταν μέλη της Αστυνομίας τον εντόπισαν να περιεργάζεται ύποπτα, αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε περιοχή στην Αγία Νάπα, νωρίς τα ξημερώματα σήμερα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Αμμοχώστου, εντόπισαν τον 17χρονο να κοιτάζει ύποπτα, τον εσωτερικό χώρο αυτοκινήτων, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε περιοχή της Αγίας Νάπας. Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον ύποπτο, τον οποίο και οδήγησαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, για εξακρίβωση των στοιχείων του.

Στη συνέχεια εγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 17χρονου, σχετικά με τη διάπραξη κλοπής χρηματικού ποσού από σταθμευμένο αυτοκίνητο, που διαπράχθηκε χθες το πρωί, επίσης στην περιοχή της Αγίας Νάπας, αφού αυτός φέρεται να ομοιάζει με τον δράστη της κλοπής. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η κλοπή καταγγέλθηκε χθες Τετάρτη, στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, από άντρα ηλικίας 58 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 58χρονου, γύρω στις 6.00 με 7.00 το πρωί της Τετάρτης, κλάπηκε το πορτοφόλι του με τα χρήματα που περιείχε, από το αυτοκίνητο του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, εκκλησίας στην Αγία Νάπα. Από τις εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, εξασφαλίστηκαν στοιχεία, μεταξύ των οποίων και η περιγραφή του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE