«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

«Λαμπάδιασαν» οχήματα τα ξημερώματα – Βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοικτό πάρκινγκ– Εξετάζεται και εμπρησμός

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές γύρω στις 3 τα ξημερώματα από φωτιά που ξέσπασε και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε δύο αυτοκίνητα εταιρείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης οχημάτων κοντά από τον Ιππόδρομο στη Λευκωσία (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σχετίζεται η υπόθεση με τον ιππόδρομο).

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη για εξετάσεις οι οποίες θα καταδείξουν κατά πόσον η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Στις 02:58 ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε 2 οχήματα μάρκας Vauxhall τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου σε περιοχή του Άγιου Δομέτιου στη Λευκωσία. Ανταποκριθήκαμε με τρία πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσίας.

Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστηκαν εκτεταμένες ζημιές και επηρεάστηκε καλλωπιστικός θάμνος. Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.