Σοκ στην Ελλάδα: 39χρονος στη Θεσσαλονίκη έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονο μέσα σε δημόσιες τουαλέτες

Σοκ στην Ελλάδα: 39χρονος στη Θεσσαλονίκη έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονο μέσα σε δημόσιες τουαλέτες

Στη σύλληψη ενός 39χρονου άντρα που επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε έναν ανήλικο, 13 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη όταν ο 39χρονος ημεδαπός βρέθηκε μαζί με τον ανήλικο σε δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τότε, φέρεται να του επέδειξε το μόριό του ενώ η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον πατέρα του 13χρονου ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο άντρας συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του ανήλικου ο οποίος είναι υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ο 39χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE