ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Η στιγμή που αστυνομικοί μπούκαραν σε κλαμπ, έβγαζαν τους τουρίστες από την πισίνα - Βίντεο

Ισπανία: Η στιγμή που αστυνομικοί μπούκαραν σε κλαμπ, έβγαζαν τους τουρίστες από την πισίνα - Βίντεο

Βίντεο από την εισβολή αστυνομικών σε διάσημο παραλιακό κλαμπ της Κόστα ντελ Σολ που βρίσκεται στη νοτιότατη Ισπανία, στην Ανδαλουσία, δημοσίευσε η Daily Mail.

Οι τουρίστες απολαμβάναν τη μουσική, το ποτό τους και το νερό όταν ξαφνικά η ατμόσφαιρα άλλαξε και είδαν μια ομάδα αστυνομικών, πλήρως εξοπλισμένη, να μπαίνει στον χώρο και να τους ζητά να βγουν από την πισίνα.

Δείτε βίντεο:

Οι τουρίστες παροτρύνθηκαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Σημειώνεται πως το Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε ένα από τα δύο ετήσια πάρτι που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αστυνομία, μιλώντας από τα μεγάφωνα, είπε στα ισπανικά και αγγλικά: «Αυτό είναι απλώς ένας έλεγχος ρουτίνας. Μόλις τελειώσουμε, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το απόγευμα σας. Μην ανησυχείτε, δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό».

Αυτό που έκανε η ισπανική αστυνομία, εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχείρησης Marbella για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στην «καρδιά» της Κόστα ντελ Σολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, την περίοδο μεταξύ 11 Απριλίου και 10 Μαΐου, η αστυνομία προχώρησε σε δέκα συλλήψεις ενώ πραγματοποίησε 300 ελέγχους ασφαλείας στην πόλη, οι οποίοι αφορούσαν την ταυτοποίηση 3.000 ατόμων. Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 1.300 οχήματα ενώ έλεγχο έκαναν και σε δεκάδες μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Η επιχείρηση Marbella στο κλαμπ διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες ενώ συμμετείχε και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας. Υπάρχουν αναφορές πως ένας συνελήφθη, αν και η αστυνομία δεν έχει ακόμη σχολιάσει επίσημα κάτι.

Σκοπός της επιχείρησης είναι «να κρατήσει ασφαλείς τους Βρετανούς και τους Ιρλανδούς τουρίστες».

Το... Μεντεγίν της Ευρώπης η Κόστα ντελ Σολ;

Όταν ρωτήθηκε Ισπανός δημοσιογράφος εάν η Κόστα ντελ Σολ μετατρέπεται σε Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας όπου μεγάλωσε ο Πάμπλο Εσκομπάρ, είπε: «Ναι και όχι»

Και εξήγησε: «Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Μεντεγίν γιατί χώρες όπως η Κολομβία είναι αυτές που παράγουν ναρκωτικά και οι περισσότερες από τις δράσεις εκεί σχετίζονται με φυτείες, όπως συμβαίνει στο Μαρόκο για παράδειγμα με την κάνναβη.

Όμως, βρισκόμαστε στην περιοχή όπου τα ναρκωτικά εισάγονται και διανέμονται στην Ευρώπη. Έτσι όσον αφορά το επίπεδο των εμπλεκόμενων οργανισμών και την οικονομική τους ικανότητα, ναι, μπορεί φυσικά να συγκριθεί».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top