ΗΠΑ: Άγιο είχε 19χρονος που έπεσε σε φαράγγι 120 μέτρων - Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα

ΗΠΑ: Άγιο είχε 19χρονος που έπεσε σε φαράγγι 120 μέτρων - Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα

Ένας 19χρονος στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ επέζησε από πτώση 120 μέτρων σε φαράγγι μόνο με ελαφρά τραύματα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μέισον.

Ο νεαρός, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, φέρεται να έκανε πεζοπορία, όταν έπεσε στον γκρεμό.

«Περπατούσε σε ένα πέρασμα που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι και έχει γίνει κάπως σαν μονοπάτι» είπε ο Μάθιου Γουέλαντερ, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής. Κατέληξε στο ποτάμι από κάτω, είπε, προσθέτοντας ότι ο άνδρας ήταν «απίστευτα τυχερός».

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης:

diasosi-faraggi

diasosi-faraggi1

diasosi-faraggi2

Πέντε έως επτά άνθρωποι πέφτουν από τη γέφυρα κάθε χρόνο και οι περισσότεροι πεθαίνουν, δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη διάσωση, παρόλο που η περιοχή εξοπλίζεται με διάσπαρτες προειδοποιητικές πινακίδες, συμπεριλαμβανομένης μιας που περιγράφει πόσο απότομη, ολισθηρή και ανασφαλής είναι η γέφυρα.

«Έχουμε πει στους ανθρώπους να μείνουν μακριά από αυτά τα μονοπάτια γιατί είναι επικίνδυνα, αλλά οι άνθρωποι είτε δεν βλέπουν τα προειδοποιητικά σημάδια είτε τα αγνοούν» τόνισε ο ίδιος, σύμφωνα με το NBC News.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE