Πυροσβεστική: Αντί για Κέντρο Εκπαίδευσης έχτισαν παράνομα σπίτια για να κάνουν διακοπές – Άρχισε Διοικητική έρευνα!

Πυροσβεστική: Αντί για Κέντρο Εκπαίδευσης έχτισαν παράνομα σπίτια για να κάνουν διακοπές – Άρχισε Διοικητική έρευνα!

Διοικητική έρευνα άρχισε η Αστυνομία σε ότι αφορά τα ευρήματα του Γ.Ε Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στον χειρισμό δημιουργίας Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροσβεστών στο Παραλίμνι.

Στα χέρια του Αρχηγού της Αστυνομίας έφτασε έκθεση με τα όσα εντόπισε ο Γενικός Ελεγκτής στην συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Πιο συγκεκριμένα οι επισημάνσεις του Οδυσσέα Μιχαηλίδη έχουν να κάνουν με την ανέγερση κατοικιών σε χαλίτικη γη, η οποία βρίσκεται σε ζώνη προστασίας της παραλίας και χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες άδειες.

Επίσης, μετά από την εν λόγω έρευνα διαπιστώθηκε ότι η γη παραχωρήθηκε για σκοπούς εκπαίδευσης όμως τελικά αναγέρθηκαν ξύλινα σπιτάκια για την ανάπαυση των μελών της Πυροσβεστικής.

Την διοικητική έρευνα χειρίζεται ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Λάμπρος Θεμιστοκλέους.  

Επιμέλεια Τάσος Χριστοδούλου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE