Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης του

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε  ο εργοδότης του

Στην σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Δευτέρα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απασχόλησης, ενώ ο εργοδότης του κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατόπιν καταγγελίας στο ΤΑΕ Πάφου, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν τη Δευτέρα σε εργοτάξιο στην Πάφο προς διερεύνηση πληροφορίας για παράνομη εργοδότηση.

Ανέφερε ότι σε έλεγχο στον χώρο εντόπισαν τον 27χρονο να εργάζεται σε υπό κατασκευή πεζοδρόμιο, ο οποίος διέθετε άδεια παραμονής στην Κύπρο αλλά όχι σφραγισμένο συμβόλαιο για απασχόληση και εργασία.

Ο 27χρονος συνελήφθη για παράνομη απασχόληση και στην Αστυνομία κλήθηκε ο 35χρονος εργοδότης του, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE