Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα: Βρήκαν 1,2 kg κάνναβη στο όχημα που επέβαιναν - Προσπάθησαν να διαφύγουν

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα: Βρήκαν 1,2 kg κάνναβη στο όχημα που επέβαιναν - Προσπάθησαν να διαφύγουν

Ποσότητα κάνναβης πέραν του ενός κιλού, εντόπισε και κατάσχεσε χθες το απόγευμα η ΥΚΑΝ, στην επαρχία Λευκωσίας. Σχετικά με την υπόθεση συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο σε δρόμο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Μόλις ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, οι επιβάτες του αυτοκινήτου εξήλθαν από αυτό και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ακολούθησαν και κατάφεραν να ανακόψουν δύο πρόσωπα, ηλικίας 47 και 27 ετών.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 270 γραμμαρίων.

Ως αποτέλεσμα, 47χρονος και 27χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE