Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος σε λύκειο του Μαιν-ε-Λουάρ

Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος σε λύκειο του Μαιν-ε-Λουάρ

Μια καθηγήτρια μαχαιρώθηκε από έναν μαθητή της κατά τη διάρκεια μαθήματος αγγλικών σε λύκειο του Μαιν-ε-Λουάρ, στη δυτική Γαλλία, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές στο BFMTV.

Ο 18χρονος, ο οποίος μετά το μαχαίρωμα της καθηγήτριας, επιχείρησε να φύγει από το σχολείο, πηδώντας από ένα ανοιχτό παράθυρο και πετώντας το όπλο του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από άντρς της χωροφυλακής και της Δημοτικής Αστυνομίας, ανέφερε ενημέρωση της τοπικής εισαγγελίας.

Η καθηγήτρια τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, χωρίς να απειλείται η ζωή της

Μια πηγή που σχετίζεται με τις έρευνες για τα αίτια του περιστατικού, ανέφερε πως λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, η καθηγήτρια μιλούσε με τον εν λόγω μαθητή για κάποιες πρόσφατες απουσίες του.

Ωστόσο, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του μαθήματος, ενώ περπατούσε γύρω από την τάξη της, η δασκάλα ένιωσε να την «αρπάζουν» και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

Τα κίνητρα του μαθητή παραμένουν άγνωστα, καθώς φέρεται να μην έχει δώσει καμία εξήγηση στους αστυνομικούς, ενώ βρίσκεται υπό κράτηση.

Μετά το περιστατικό, το σχολείο τέθηκε σε lockdown, το οποίο άρθηκε λίγες ώρες μετά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΜΟΕ» με σχέδιο μεταφοράς εποίκων στα κατεχόμενα - Χτίζουν κατοικίες με τη σφραγίδα της Άγκυρας

«ΜΟΕ» με σχέδιο μεταφοράς εποίκων στα κατεχόμενα - Χτίζουν κατοικίες με τη σφραγίδα της Άγκυρας

Η Άγκυρα συνεχίζει τους σχεδιασμούς της για τη δημιουργία νέου συνοικισμού στα κατεχόμενα, με στόχο τη μεταφορά εποίκων. Η ενέργεια αυτή, αποσκοπεί κυρίως στην αλλοίωση του δημογραφικού στο Βόρειο τμήμα του νησιού, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα, στις 3 Μαΐου. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Τουρκίας Μουράτ Κουρούμ, δήλωσε πως «ως χώρα, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για την Κύπρο και τους Κύπριους αδελφούς μας»

BEST OF TOTHEMAONLINE