Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου ΣύΡεΚ, «Με βαθιά θλίψη σας ανακοινώνουμε τον χαμό της κ. Δέσπως Χαραλάμπους Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣύΡεΚ. Η Δέσπω υπήρξε για πολλά χρόνια πολύτιμο μέλος της οικογένειας μας, ήταν η ιδρύτρια της Ομάδας Ατόμων με Σκληρόδερμα και διετέλεσε Γενικός Ταμίας του ΣύΡεΚ»!
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «Ήταν σπάνιος άνθρωπος, όπως σπάνια και η πάθηση της.
«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της που ήταν πάντα στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό του ΣύΡεΚ!! Αιωνία σου η μνήμη Δέσπω μας... θα είσαι για πάντα στις καρδίες μας σαν ένας ξεχωριστός Άνθρωπος με Αξιοπρέπεια!!», γράφει στη συνέχεια η ανάρτηση.
Η εξόδιος ακουλουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 26 Μαίου, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στα Λατσιά, η ώρα 11.30.
Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια η ώρα 11.00.
Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφανων όπως γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις