Υπό κράτηση ο 43χρονος για παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Υπό κράτηση ο 43χρονος για παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, μαχαιροφορίας και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 27 Μαΐου 2024, περί ώρα 1:15 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή Μουτάλου χωρίς να φέρει πινακίδα στο μπροστινό μέρος αλλά μόνο στο πισινό.

Το όχημα ανεκόπη και όπως διαφάνηκε οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 43 ετών. Από έρευνα που έγινε στο όχημα του, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μαχαίρι απαγορευμένου τύπου για αυτό και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Σε έλεγχο ναρκοτεστ που διενεργήθηκε «έφερε θετική ένδειξη». Ο 43χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.

BEST OF TOTHEMAONLINE