Ελλάδα: Στην φυλακή φυγόποινος απατεώνας με ποινή 12 ετών

Ελλάδα: Στην φυλακή φυγόποινος απατεώνας με ποινή 12 ετών

Με χειροπέδες βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κομοτηνή και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση των δικαστηρίου για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, η οποία διέταξε να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών η οποία του είχε επιβληθεί, καθώς είχε καταδικαστεί τελεσίδικα.

Είχε δυο καταδίκες

Δυο καταδίκες για πλαστογραφία είχε στην πλάτη του ένας 69χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE