«Πανηγύρι» ο καιρός: 32 βαθμοί, σκόνη και… βροχές – Πού θα πέσουν

«Πανηγύρι» ο καιρός: 32 βαθμοί, σκόνη και… βροχές – Πού θα πέσουν

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού για την ημέρα από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως στα νοτιοανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Κυριακή ο καιρός, αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Ο άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως νoτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στο βόρειο μισό. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Κατά τις αυγινές ώρες της Δευτέρας στα βόρεια, καθώς και το μεσημέρι στα ορεινά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE