Έγινε κι αυτό: Ιερέας έβρισε αστυνομικούς σε εκδήλωση και πάει… Δικαστήριο - «Είστε άχρηστοι»

Έγινε κι αυτό: Ιερέας έβρισε αστυνομικούς σε εκδήλωση και πάει… Δικαστήριο - «Είστε άχρηστοι»

Με τους αστυνομικούς τα ‘βαλε ιερέας την περασμένη Παρασκευή στα εγκαίνια παιδότοπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00 χθες το βράδυ όταν μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού ενώ βρισκόταν στη είσοδο του προαύλιου χώρου της εκδήλωσης και εκείνη των ώρα αναχωρούσε ο κόσμος αφού είχαν ολοκληρωθεί τα εγκαίνια, αντιλήφθηκε πάτερ της εκκλησίας ο οποίος φορούσε ράσα, συνοδευόμενος από δύο ανήλικα παιδιά.

Μόλις ο ιερέας αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών άρχισε να βρίζει εναντίον τους φωνάζοντας “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, είστε άχρηστοι”.

Τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού προσέγγισαν τον ιερέα και του υπέδειξαν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθότι βρίσκονταν με πολιτική περιβολή. Ο ιερέας ενημερώθηκε για τα αδικήματα που διέπραττε και αντί να συμμορφωθεί, συνέχιζε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς λέγοντάς τους “είστε άχρηστοι”.

Σημειώνεται πως ο ιερέας κλήθηκε να παρουσιαστεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για τα αδικήματα που διέπραξε και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE