Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Γάζα μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου – Νέα ανταλλαγή πυρών στον Λίβανο

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Γάζα μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου – Νέα ανταλλαγή πυρών στον Λίβανο

Μία ημέρα μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου στη Χάγη, το οποίο διέταξε το Ισραήλ να τερματίσει την επίθεσή του στη Ράφα και οποιαδήποτε άλλη στρατιωτική επιχείρηση, οι δυνάμεις του Τελ Αβίβ πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε όλο το μήκος της Λωρίδας της Γάζας.

Παράλληλα μαίνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ καθώς συνεχίστηκαν για ακόμα μία ημέρα οι εκτοξεύσεις ρουκετών από τον Λίβανο στα βόρεια της χώρας και η απάντηση από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας (IDF).

Ακόμα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν επανέλαβε τη θέση του προέδρου Τζο Μπάιντεν για «μια μεγάλη επιχείρηση στη Ράφα» σε συνομιλία που είχε με τον Ισραηλινό υπουργό Μπένι Γκαντς την Παρασκευή.

Δείτε live

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE