Η ανάδειξη της αναδιάρθρωσης χρέους βασικός στόχος του Τσίπρα στη Νέα Υόρκη

Η ανάδειξη της αναδιάρθρωσης χρέους βασικός στόχος του Τσίπρα στη Νέα Υόρκη

Στόχος της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, με αφορμή τη συμμετοχή του στην 70ή σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, είναι η ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων και η ανάδειξη του ζητήματος της αναδιάρθρωση του χρέους, ανέφεραν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν ήταν σκοπός της επίσκεψης η συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, η οποία ωστόσο μπορεί να συμβεί στο πλαίσιο κάποιας εκδήλωσης στο περιθώριο της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών.

Η καθιερωμένη δεξίωση του Αμερικανού Προέδρου και της πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα προς τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα λάβει χώρα αργά τη Δευτέρα (τοπική ώρα).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.