Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Λεμεσό - Ο κίνδυνος αναζωπύρωσης είναι υπαρκτός

Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Λεμεσό -  Ο κίνδυνος αναζωπύρωσης είναι υπαρκτός

Διαχειρίσιμη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Αθανάσιο στην Λεμεσό.

Όπως αναφέρει σε νεότερη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατέκαψε περίπου δύο εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να ανακαλέσει προσωπικό, ενώ στις δυνάμεις πυρόσβεσης προστέθηκε και μια Φ.Π.Μ της Υπηρεσίας Θήρας. Ο κίνδυνος αναζωπύρωσης είναι υπαρκτός λόγω των σφοδρών ανέμων. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση.

Σημειώνεται επίσης ότι η Πυροσβεστική και το Τμήμα Δασών έθεσαν έγκαιρα υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 11:09 σε ένα δεκάριο ξηρά χόρτα και σωρό από σκύβαλλα στην Παρεκκλησιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE