Βίντεο: Σουβλατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο φτιάχει πιτόγυρο γίγας και δίνει δώρο ένα iPhone 15 σε όποιον το «καταφέρει»

Βίντεο: Σουβλατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο φτιάχει πιτόγυρο γίγας και δίνει δώρο ένα iPhone 15 σε όποιον το «καταφέρει»

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ένα ψητοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής για να διαφημιστεί καθώς δημιούργησε μια πρόκληση για τους πελάτες του.

Ποια είναι αυτή; Το Γυροπωλείον στο Νέο Ηράκλειο έφτιαξε ένα πιτόγυρο - γίγας και καλεί όποιον καταφέρει να το φάει μέσα σε 20 λεπτά, δίνοντας ως δώρο ένα νέο iPhone15.

Το βίντεο με το challenge που ανέβηκε στο TikTok έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ημέρες και έχει συγκεντρώσει αμέτρητα σχόλια από ανθρώπους που θέλουν να πάρουν μέρος.

Στο βίντεο φαίνεται πως το πιτόγυρο αποτελείται από τρεις πίτες-γίγας και ζυγίζει σχεδόν 5,5 κιλά συνολικά.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως αρκετοί έχουν προσπαθήσει να το καταναλώσουν, όμως κανείς δεν τα έχει καταφέρει.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE