Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι από τις 21/05/2024 ξεκίνησαν παγκύπρια οι εργασίες χάραξης προειδοποιητικής οριζόντιας σήμανσης (στο οδόστρωμα) και τοποθέτησης κάθετης σήμανσης με πινακίδες στις φωτοελεγχόμενες συμβολές και στα τμήματα δρόμων όπου έχει εγκατασταθεί σύστημα φωτοεπισήμανσης (κάμερες).

Στόχος είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση της υφιστάμενης σήμανσης προς περαιτέρω ενημέρωση του κοινού. Η σήμανση αυτή έχει καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν αναιρεί τη σήμανση οδοστρώματος, όπως αυτή καθορίζεται βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, π.χ. στις φωτοελεγχόμενες συμβολές, η γραμμή αλτ/στοπ που υποδεικνύει υποχρεωτικό σταμάτημα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με την οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE