Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι από τις 21/05/2024 ξεκίνησαν παγκύπρια οι εργασίες χάραξης προειδοποιητικής οριζόντιας σήμανσης (στο οδόστρωμα) και τοποθέτησης κάθετης σήμανσης με πινακίδες στις φωτοελεγχόμενες συμβολές και στα τμήματα δρόμων όπου έχει εγκατασταθεί σύστημα φωτοεπισήμανσης (κάμερες).

Στόχος είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση της υφιστάμενης σήμανσης προς περαιτέρω ενημέρωση του κοινού. Η σήμανση αυτή έχει καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν αναιρεί τη σήμανση οδοστρώματος, όπως αυτή καθορίζεται βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, π.χ. στις φωτοελεγχόμενες συμβολές, η γραμμή αλτ/στοπ που υποδεικνύει υποχρεωτικό σταμάτημα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με την οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE