Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι από τις 21/05/2024 ξεκίνησαν παγκύπρια οι εργασίες χάραξης προειδοποιητικής οριζόντιας σήμανσης (στο οδόστρωμα) και τοποθέτησης κάθετης σήμανσης με πινακίδες στις φωτοελεγχόμενες συμβολές και στα τμήματα δρόμων όπου έχει εγκατασταθεί σύστημα φωτοεπισήμανσης (κάμερες).

Στόχος είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση της υφιστάμενης σήμανσης προς περαιτέρω ενημέρωση του κοινού. Η σήμανση αυτή έχει καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν αναιρεί τη σήμανση οδοστρώματος, όπως αυτή καθορίζεται βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, π.χ. στις φωτοελεγχόμενες συμβολές, η γραμμή αλτ/στοπ που υποδεικνύει υποχρεωτικό σταμάτημα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με την οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE