Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Βάφουν τους δρόμους πριν τις καμερες για προειδοποίηση - Δείτε φωτογραφίες

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι από τις 21/05/2024 ξεκίνησαν παγκύπρια οι εργασίες χάραξης προειδοποιητικής οριζόντιας σήμανσης (στο οδόστρωμα) και τοποθέτησης κάθετης σήμανσης με πινακίδες στις φωτοελεγχόμενες συμβολές και στα τμήματα δρόμων όπου έχει εγκατασταθεί σύστημα φωτοεπισήμανσης (κάμερες).

Στόχος είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση της υφιστάμενης σήμανσης προς περαιτέρω ενημέρωση του κοινού. Η σήμανση αυτή έχει καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα και δεν αναιρεί τη σήμανση οδοστρώματος, όπως αυτή καθορίζεται βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, π.χ. στις φωτοελεγχόμενες συμβολές, η γραμμή αλτ/στοπ που υποδεικνύει υποχρεωτικό σταμάτημα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με την οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.