Πτώση από τετραώροφη πολυκατοικία - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 15χρονου

Πτώση από τετραώροφη πολυκατοικία - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 15χρονου

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 15χρονου που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε μετά από πτώση από ύψος 16 μ. από τετραώροφη πολυκατοικία στην Πάφο την Τρίτη.

Σε κάποιο στάδιο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση των καταγμάτων που έχει υποστεί, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, ο 15χρονος φέρει κάταγμα γνάθου, λεκάνης, ισχύος και κάταγμα στα δύο του χέρια. Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται σταθερά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE