Γ. Εισαγγελέας: «Η ΝΥ επί εποχής που αναλάβαμε τα ηνία δεν έχει κάνει κάτι λάθος… δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες»

Γ. Εισαγγελέας: «Η ΝΥ επί εποχής που αναλάβαμε τα ηνία δεν έχει κάνει κάτι λάθος… δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες»

Για την υπόθεση φόνου του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου και τους ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές που διορίστηκαν μίλησε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσω του Υπουργικού Συμβουλίου διόρισε ποινικούς ανακριτές. Πρέπει να αφεθούν αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θεωρώ ότι η Νομική Υπηρεσία τουλάχιστον επί εποχής που εμείς αναλάβαμε τα ηνία έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό», είπε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν ευθύνες στη Νομική Υπηρεσία, ανέφερε ότι «εγώ δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες σε οποιονδήποτε. Είναι οι ποινικοί ανακριτές που έχουν διοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και είναι μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE