Γ. Εισαγγελέας: «Η ΝΥ επί εποχής που αναλάβαμε τα ηνία δεν έχει κάνει κάτι λάθος… δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες»

Γ. Εισαγγελέας: «Η ΝΥ επί εποχής που αναλάβαμε τα ηνία δεν έχει κάνει κάτι λάθος… δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες»

Για την υπόθεση φόνου του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου και τους ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές που διορίστηκαν μίλησε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσω του Υπουργικού Συμβουλίου διόρισε ποινικούς ανακριτές. Πρέπει να αφεθούν αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θεωρώ ότι η Νομική Υπηρεσία τουλάχιστον επί εποχής που εμείς αναλάβαμε τα ηνία έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό», είπε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν ευθύνες στη Νομική Υπηρεσία, ανέφερε ότι «εγώ δεν είμαι εδώ για να αποδώσω ευθύνες σε οποιονδήποτε. Είναι οι ποινικοί ανακριτές που έχουν διοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και είναι μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE