Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας στην Ουκρανία χτυπούσε με μανία άγνωστες γυναίκες στο δρόμο

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας στην Ουκρανία χτυπούσε με μανία άγνωστες γυναίκες στο δρόμο

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Ντνίπρο της Ουκρανίας, όπου άγνωστος άντρας εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον άγνωστων σε εκείνον γυναικών στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με το τοπικό site Ιnformator, που δημοσιεύει ένα σοκαριστικό βίντεο με τις επιθέσεις που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, όπως επισημαίνει το τοπικό site, είναι ότι προτού συλληφθεί, ο δράστης επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες μέρα μεσημέρι, σε κεντρικά σημεία της πόλης, χωρίς κανείς από τους περαστικούς να παρέμβει για να τον σταματήσει.

Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

Ο 34χρονος που συνελήφθη φαίνεται να επέλεγε τυχαία τα θύματά του. Ένα από αυτά μάλιστα χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο για να λάβει ιατρική βοήθεια για τους εκτεταμένους μώλωπες στο σώμα της.

Προς το παρόν η αστυνομία στο Ντνίπρο δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες  ενώ τα κίνητρά του δράστη παραμένουν άγνωστα.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE