Αίγυπτος: Τουλάχιστον 10 νεκροί από πτώση ενός μικρού λεωφορείου στον Νείλο

Αίγυπτος: Τουλάχιστον 10 νεκροί από πτώση ενός μικρού λεωφορείου στον Νείλο

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν ένα μίνι λεωφορείο που μετέφερε εργάτες έπεσε στον Νείλο, βόρεια του Καΐρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας, Χοσάμ Αμπντελγκάφαρ.

«Ο αριθμός των νεκρών είναι δέκα και ενδέχεται να αυξηθεί», είπε.

 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Ahram, το λεωφορείο έπεσε από ένα φέρι που διέσχιζε τον ποταμό αφού ο οδηγός του λεωφορείου είχε αφήσει χειρόφρενο του οχήματος απενεργοποιημένο.

Ο οδηγός συνελήφθη αφού προσπάθησε να διαφύγει, σύμφωνα με την Al-Ahram.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE