Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας στις 17 Μαΐου, η 36χρονη τραγουδίστρια βρήκε ένα λεπτό ανάμεσα στα τραγούδια για να συγχαρεί την κόρη του επί πολλά χρόνια συντρόφου της Rich Paul, Reonna Simone Paul, για την αποφοίτησή της από το κολέγιο, όπως δείχνει ένα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές της.

Στο σόου της Παρασκευής – μέρος των εμφανίσεών της με τίτλο “Weekends With Adele” στο The Colosseum, Caesars Palace – η τραγουδίστρια του “Easy on Me” είπε: «Είναι η αποφοίτηση της θετής μου κόρης αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Το όνομά της είναι Reonna», είπε η μουσικός για την απόφοιτο του Πανεπιστημίου Clark Atlanta και πρόσθεσε: «Σε αγαπώ, γλυκιά μου. Συγχαρητήρια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με Αμπάς ο ΠτΔ: «Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης, όχι των προβλημάτων»

Συναντήθηκε με Αμπάς ο ΠτΔ: «Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης, όχι των προβλημάτων»

Στον σημαντικό ανθρωπιστικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στην περιοχή αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς, κατά τη συνάντηση τους, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE