LIKE ONLINE

Τύπος έφαγε 100 λίτρα φράουλες και δίχασε το διαδίκτυο - Δείτε βίντεο

Τύπος έφαγε 100 λίτρα φράουλες και δίχασε το διαδίκτυο - Δείτε βίντεο

Άφωνοι έχουν μείνει εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου παρακολουθώντας έναν τύπο να καταναλώνει 100 λίτρα φράουλες.

Στην εποχή του viral περιεχομένου και των παράξενων διατροφικών προκλήσεων, ένα βίντεο απασχόλησε πρόσφατα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν άνδρα να προσπαθεί να καταναλώσει, όπως ισχυρίζεται, «100 λίτρα φράουλες».

Το κλιπ, που δημοσιεύτηκε από τον ψηφιακό δημιουργό «wollywhatthe» στο Instagram, έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές και προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων και σχολίων.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να εργάζεται σταθερά μέσα από ένα τεράστιο δοχείο που ξεχειλίζει από φράουλες. Χωρίς να δίνεται σαφής λόγος για αυτή την ασυνήθιστη πρόκληση, ο δημιουργός περιεχομένου βάζει μεθοδικά ολόκληρες φράουλες στο στόμα του, τη μία μετά την άλλη, μέχρι το τεράστιο κουτί να αδειάσει.

Το διαδίκτυο είχε πολλά να πει γι' αυτό το εντυπωσιακό κατόρθωμα. Πολλοί χρήστες εξέφρασαν αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα του ισχυρισμού του και τη δυνατότητα κατανάλωσης μιας τόσο μεγάλης ποσότητας φράουλας σε μία συνεδρίαση. Οι παρατηρητικοί θεατές επεσήμαναν πιθανές ασυνέπειες και ύποπτα στοιχεία στο βίντεο, υποδεικνύοντας πιθανά τεχνάσματα μοντάζ ή διαλείμματα που δεν εμφανίστηκαν στην κάμερα.

Τα σαρκαστικά σχόλια και τα πειράγματα γέμισαν την ενότητα των σχολίων, με έναν χρήστη να αστειεύεται: «Μήπως μετατράπηκε σε φράουλα;» και έναν άλλο να λέει: «Ελπίζω να έχει καλό οδοντίατρο!».

Το βίντεο έχει αναμφίβολα διασκεδάσει εκατομμύρια ανθρώπους, αποτελώντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της παράξενης και μερικές φορές παράλογης φύσης των διαδικτυακών προκλήσεων.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top