Πέγεια: Ξάφρισαν κυριολεκτικά συνταξιούχο ενώ απουσίαζε από την οικία του

Πέγεια: Ξάφρισαν κυριολεκτικά συνταξιούχο ενώ απουσίαζε από την οικία του

Διάρρηξη κατοικίας σημειώθηκε χθες στην Πέγεια ιδιοκτησίας Κύπριου συνταξιούχου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες από συνταξιούχο Κύπριο ότι  μεταξύ των ωρών 21:00 – 23:20 άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του στην Πέγεια, ενώ απουσίαζε απ’ αυτή και απέσπασαν  χρυσαφικά αξίας 30 χιλιάδων ευρώ και το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ.

Μέλη του Αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από μπαλκονόπορτα την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Στο έργο «GSI» (Great Seas Interconnector), που αφορά στη σύνδεση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με υποθαλάσσιο καλώδιο, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε το έργο ως «μη βιώσιμο».

BEST OF TOTHEMAONLINE